hr / en

Pokret otoka je mreža stručnjaka, u prvom redu otočana i zaljubljenika u otoke i otočni život, koji zajedničkim snagama – svojim znanjem, iskustvima i strašću podupiru, pomažu, promoviraju otok i život na otoku. Pokret otoka je pokret u pravom smislu riječi, kojim koračamo prema samodostatnoj otočnoj zajednici, koja razumije i artikulira svoje potrebe, informira se o prilikama i mogućnostima napredovanja te aktivno sudjeluje u odlučivanju na svim razinama.

Učlanjenjem u Pokret Otoka prihvaćate djelovati i promovirati svoje ideje sukladno statutu, etičkom kodeksu i pravilnikom o članstvu.

Paketi članstva za pravne osobe

Tri su paketa članstva koji se razlikuju po vrsti i razini pogodnosti za svaki od paketa. Imena su dobili po otocima iz romana Renata Baretića – “Osmi povjerenik”, a riječ je o Prviću, Drugiću i Trećiću. Više o paketima pročitajte u BROŠURI.

Pristupnica za Pravne osobe


  • Pokret otoka poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu osobnih podataka u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Više o zaštiti i obradi Vaših osobnih podataka i Vašim pravima možete saznati u našoj Politici zaštite osobnih podataka.
    Ispunjavanjem prijavnice za članstvo i odabirom opcije Podnesi/Submit dozvoljavate nam da Vaše podatke koristimo u svrhu ispunjavanja ciljeva djelovanja Pokreta otoka, ispunjavanja naših zakonskih obveza te odredbi Statuta i Pravilnika o članstvu Pokreta otoka kao i za obavještavanje o svim novostima iz područja od interesa za razvoj otoka i aktivnostima Pokreta otoka putem e-maila te prihvaćate naš Statut.